Zwembaden
 
Vorm uw tuin om in een echt verkwikkend, ontspannend vakantieoord, door een zwembad van Tuincenter Geert Alluyn te plaatsen. Bovengronds, half of volledig ingegraven laten de zwembaden van Tuincenter Geert Alluyn uw tuin en het plezier met familie en vrienden herontdekken.
Van grondwerken tot afwerking rondom, Tuincenter Geert Alluyn zorgt voor de afwerking tot in de puntjes. Wij verdelen zwembaden van GardiPool, afgewerkt in hout en Vogue zwembaden, gemaakt van voorgevormd polystyreen, afgewerkt met een liner uit PVC.
 
Gardipool Octoo
Gardipool Octoo
Gardipool Oblong
Gardipool Oblong
Gardipool Quartoo
Gardipool Quartoo
 
Gardipool Rectoo
Gardipool Rectoo
Vogue Simbio
Vogue Simbio
Vogue Atrium
Vogue Atrium
 
 
 
Toebehoren
 
Ook voor alle toebehoren voor je zwembad kan je bij Tuincenter Geert Alluyn terecht. Onderhoudsproducten voor het zwembad, onderhoudskits met onder andere een veger, een schepnet, een thermometer en een afvoerslang, analysekits voor het chloorgehalte, filters, dekzeilen of zwembadreinigers zijn steeds uit voorraad leverbaar.
 
Breng een bezoekje aan onze winkel, wij geven je graag meer uitleg en folders met alle mogelijkheden voor je zwembad. Of vraag een gratis prijsofferte aan.
 
Created by GECOM
Tuincenter Geert Alluyn - Deinsesteenweg 167 Kruishoutem - Tel & Fax: 09/386.98.85 - geert.alluyn@telenet.be